Cautare

1420 de rezultate pentru "aci alba iulia" (4.54 secunde)
Prezent la sfarsitul saptamanii trecute la intrunirea Organizatiei Judetene a Femeilor Liberale, desfasurata la Alba Iulia, Ludovic Orban le-a re-comandat colegelor sale sa nu urmeze stilul de cariera politica al Ralucai Turcan, Mioarei Mantale sau al Elenei Udrea, spunandu-le ca "nu e nevoie sa treaca prin patul unui sef pentru a promova".
Procurorul general a vorbit in cinci zile la Bucuresti cat n-a vorbit in 30 de ani de procuror pe la Alba Iulia.
Declaratiile au fost facute, ieri, la Alba Iulia. "Independenta Justitiei nu inseamna dreptul de a te substitui altor puteri in stat.
Seful statului a fost taxat ieri de ministrul Justitiei pentru "o serie de erori" din discursul rostit duminica la Alba Iulia.
In discursul tinut in fata a peste o mie de persoane prezente la Alba Iulia la lansarea candidatilor PDL pentru alegerile locale, Emil Boc a facut apel la liberalii care se simt tradati sa se alature partidului condus de el, "pentru a nu cadea in plasa lui Tariceanu si a lui Iliescu".
Vicepretedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca PNL nu dorette sa se amestece in lupta pentru Primaria Capitalei, deoarece in turul doi se lupta "doi FSN-itti", "doctorul Oprescu cu vametul Blaga", care nu au doctrine ti nu au principii.
La lansarea candidatilor PD-L pentru alegerile europarlamentare au fost prezenti ministrii Vasile Blaga, Elena Udrea, Monica Iacob-Ridzi, candidatii Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu si Cristian Preda, alaturi de vicepresedintele PD-L Raluca Turcan si de primarii municipiilor Alba Iulia si Targu Mures.
La fel de graitor este faptul ca, initial, liderii noii grupari doreau sa organizeze Congresul la Alba Iulia, un alt loc simbolic, exploatat pana la satiu de cercurile nationaliste.
Presedintele PD-L Alba Iulia, deputatul Calin Potor, a declarat ca isi va da demisia din partid. Calin Potor a spus ca oficial isi va depune demisia din partid in zilele urmatoare si isi propune, totodata, sa ii informeze pe colegii sai din conducerea filialei.
"Pentru Dolj, implicit Craiova, faina vine din Valcea, malaiul, pastele fainoase si biscuitii, de la Baneasa si zaharul, de la Alba Iulia.
La inceputul lunii decembrie, Liga Pensionarilor gorjeni va beneficia gratuit de doua autocare pentru o deplasare la Alba Iulia.
De exemplu, primarul de la Alba Iulia. Si sunt inchise in justitie, toate. De ce sa-mi iau o precautie cand de 2000 de ani justitia....Sa-mi dea doamna Macovei exemplu de tara care face asa ceva in democratiile de succes.
Diferente mari intre pretul platit de populatie si costul real al agentului termic acoperite prin subventie sunt inregistrate si pentru energia termica furnizata de CET Braila (165,30 lei/Gcal fata de 351,31 lei/Gcal), RAM Buzau (185,24 lei/Gcal fata de 439,28 lei/Gcal), RA Termoficare Cluj (165 lei/Gcal fata de 347,04 lei/Gcal), Uzina Electrica Zalau (130 lei/Gcal fata de 460,42 lei/Gcal), Dalkia Alba-Iulia (129,64 lei/Gcal fata de 512,28 lei/Gcal) sau RADET Bucuresti (119 lei/Gcal fata de 298,62 lei/Gcal).
Victor Ponta explica de ce nu este de acord cu desfiintarea judetelor actuale Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, la Alba Iulia, ca optiunea social-democratilor este foarte clara in ceea ce priveste regionalizarea, si anume ca nu se desfiinteaza judetele actuale.
Bun, am zis, vreti sa veniti la prima si sa faceti tot scandalul, ca nu cred ca se asteapta nimeni la altceva, si dupa aia sa ziceti "Noi nu mai venim ca ne-am dus la Iasi, la Alba Iulia", si sa ducem totul in derizoriu.
Autostrada Suspendata si parcul cu caprioare si pelicani de la Piata Alba Iulia. Unde sunt caprioarele? I-as spune sa aduca macar un pelican ceva." - "Asta e problema greilor partidului:
Astfel, Asociatia non-guvernamentala ‘Agora Alba Iulia’ a primit premiul pentru cel mai inovativ proiect social in cadrul sesiunii de proiecte sociale pentru anul 2012.
Cei care s-au strans la Alba-Iulia cu 94 de ani in urma au stiut asta tot timpul si cu siguranta ne si vad asa prin tricolorul pe care fiecare dintre noi il purtam astazi, daca nu in maini, macar in suflet.
(1) In anul 2013, romanii se pregatesc sa sarbatoreasca 95 de ani de la Marea Unire de la Alba-Iulia, de la infaptuirea Romaniei Mari.
Senatorul Dan Sova noteaza pe Facebook: • La Alba Iulia, Presedintele Basescu a vorbit despre ciocoi. Mai jos gasiti citatul:
google-analytics.com